Medlem av Norgeseliten logo

Perfekt innetemperatur, både sommer og vinter

Visste du at en varmepumpe både kjøler og varmer?

Tross navnet, en varmepumpe gir faktisk også kulde! Mange har den varme sommeren friskt i minnet. Installerer du en varmepumpe nå før vinteren, sikrer du deg ikke bare en rimeligere og mer effektiv oppvarming i hele vinter, du får også kjølt deg ned til sommeren. Temperaturen du ønsker, styrer du enkelt med varmepumpens fjernkontroll.En varmepumpe gir også et bedre inneklima for store og små. Varmepumpens innedel filtrerer luften i boligen for støvpartikler. Varmepumpen fungerer derfor også som en effektiv luftrenser.

 

AUTORISERTE FORHANDLERE GIR DEG TRYGGHET

Ved å kjøpe produkter fra en autorisert forhandler er du som kunde godt ivaretatt, for det blir satt krav til kompetanse, kundebehandling og pålitelighet av våre forhandlere.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe Mitsubishi Electric varmepumper fra autorisert forhandler som igjen vil sikre deg en trygg og best mulig kundeopplevelse.

Med dette har dere også en solid importør i ryggen.

Kråkerøy Elektriske AS er autorisert forhandler etter å ha bestått kurs som gir oss den nødvendige kompetansen som trengs for å installere Mitsubishi Electric varmepumper.

Kråkerøy Elektriske AS vil være med å sikre kvaliteten på både produkt og montering, slik at du får en best mulig opplevelse

This site uses cookies. For more information click here.